Welkom


Pauper of geen Pauper, welkom op de site van Stichting De Paupers.
Vanzelfsprekend proberen we je zo vlot mogelijk naar de gewenste informatie te loodsen, maar... natuurlijk kun je ook even vergeten waarvoor je op deze site kwam. Dan neem je gewoon de tijd om bij al die andere zaken een kijkje te nemen die zich onder de vleugels van De Paupers afspelen. Het lijkt zo gewoon maar dat is het eigenlijk niet.

Bestel hier uw kaarten voor de theatervoorstelling Ûntskepping

3 Nieuwsitems

Wie zijn wij?

Nieuws


Drok... drok... drok...

Werke as ezels....Tribunevloer af, podium af, decor nog lang niet af...ah lekker ijslolly! Gooeedemiddag! Straatprijs valt op locatie, zomerse Gaston overhandigd sleutels auto. Auto na verfbeurt al in een voorzichtige bijrol bij repetitie gister...


datum: 06-08-2020 | door: Jan

BĂșten reperteare

...bûten repeteare...fielt as kij dy't foar it earst nij bûten kinne...


datum: 03-08-2020 | door: Jan

Oan it wurk

Noch 4 wiken, dan is der wurk te dwaan, timmerje, verve rôlje of harkje dat skynt ek goed te gean...


datum: 30-07-2020 | door: Jan

Wie wij zijn


Stichting de Paupers houdt zich bezig met het maken van theater, beeldende kunst en muziek. Drie losse elementen welke je eigenlijk altijd ziet samenkomen in onze projecten.
De afdeling muziek bestaat uit een oefenruimte met muzikanten die in vaste samenstellingen maar vaak ook in wisselende samenstellingen hun kunsten beoefenen. De afdeling projecten houdt zich meer bezig met theater en beeldende kunst, welke eigenlijk altijd wordt ondersteund door de afdeling muziek.


Wat doen wij?

Wat wij hebben te bieden!


Theater & Projecten


Één keer in de zoveel tijd wordt er door de Paupers een theaterstuk in elkaar gezet. Eigenzinnig theater met diverse thema's, hier en daar maatschappij kritisch, oftewel een verhaal met een boodschap. Bent u nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje in ons archief.

Bands & Oefenruimte


Bent u op zoek naar een geschikte band of op zoek naar een geschikte oefenruimte. Informeer dan bij de Paupers naar de mogelijkheden!

Contact


Heeft u een vraag of bent u op zoek naar meer informatie over onze organisatie.
Vul dan het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in.